Nye indlæg

Storsejr over øboere i sidste test

Skrevet af HBR
04-08-2015 22:17
B1909 besejrede tirsdag aften Marstal/Rise med hele 5-1, da øboerne gæstede Gillested Park i den afsluttende test, forud for DS-premieren på lørdag. To gange Edo, Lærche, Nicolas Jørgensen og Rasmus Andersen sørgede for de røde scoringer.

Kampen var præget af et voldsomt uvejr, med regn og torden, udløst af den spontane sommervarme. Samtidig var nierne hæmmet af mange mindre skader, som spillede ind både før og under kampen.

På forhånd var Morten Dyg og Jonas Lund ude med mindre skader, mens Christian Gjørtsvang, Nicolas Jørgensen, Simon Marcussen og Jonas Kaibinger alle måtte forlade grønsværen af samme årsager. Gjørtsvang blev afløst af markspiller, Rasmus Mariager, i værternes mål.

På trods af de mange omstændigheder, formåede de røde alligevel at spille flot fodbold, særligt frem ad banen. I perioder var presspillet uhyre velfungerende, ligesom der var idé og bid i de afgørende aktioner.

Marstal/Rise havde, trods resultatet, chancer til mindst uafgjort, men manglede dén skarphed og kynisme, som ellers normalt er varemærket.

B1909 gik til pausen foran med 3-0, men stillingen kunne reelt godt have været 3-3. Hjemmeholdet skal fortsat arbejde på aftaler og konsekvens i de bagerste rækker, så modstanderne ikke får mulighed for så store chancer, som tilfældet var før sidebyttet.

Efter pausen fik nierne mere kontrol, og var klart mest på bolden. Samtidig var der længere mellem gæsternes tilbud, hvilket formentlig skyldtes en blanding af øget fokus, og træthed hos spillerne fra Ærø.

De sidste tyve minutter gav spilletid til Sebastian Fiege, som har trænet med nogle gange. Fiege er angriber, og har tidligere været et stort talent i FC Nordsjælland. De seneste år har han dog været meget skadet, og forsøger nu at genfinde fordums styrke hos B1909.

Facit blev en fin skalp, i form af en stor sejr over en DS-modstander. Energien og opfindsomheden var tydelig, og med en komplet trup og den ekstra turneringsfokus, ser efteråret ganske spændende ud.

B1909 var uden Jonas Lund (mindre skade), Morten Dyg (mindre skade), Jesper Luth (arbejde) og Emil Thomsen (langtidsskade).

B1909 - Marstal/Rise               5 - 1     (3 - 0)