Resultater fra Tyrkiet

Skrevet af HBR
11-03-2014 23:32

I forbindelse med førsteholdets træningslejr i Tyrkiet, blev der spillet to testkampe, mod henholdsvis bornholmske Rønne fB fra Københavnserien og jyske Vejgaard fra DS.

B1909 mod Rønne endte uafgjort 0-0, i en kamp, hvor de røde drenge var mærkede efter en del træningspas. Men til trods for at spillet ikke helt flød som vanligt, formåede holdet alligevel at spille til nul.

Kampen mod Vejgaard endte med en jysk 2-1 sejr, via en afgørende scoring dybt inde i overtiden. B1909 var klart bedst før pausen, og selvom Vejgaard bragte sig på 1-0, fik Edo fortjent udlignet for nierne. Efter pausen var kampen mere lige, og spillet bølgede frem og tilbage. Desværre havde Vejgaard heldet til sidst, og sejrede med 2-1. Fokus mod Vejgaard var på angrebsspillet, særligt via spil på backs og frem.

Når B.1909 SUPPORT afholder førkampsarrangement forud for forårets første hjemmekamp, hvor B1909 møder Oure, vil cheftræner Morten Rasmussen berette yderligere fra træningslejren i Tyrkiet. Læs mere under arrangementer.

Kategori: Nyheder