Nye indlæg

 

Fodboldhygge på fabrikken

Skrevet af HBR
15-03-2014 19:54
Lørdag den 15. marts 2014 lagde Fodboldfabrikken endnu en gang lokaler til vores preseason-arrangement, hvor førsteholdstruppen og supporterne i fællesskab varmede op til forårssæsonen.
 
Vi mødtes på Odense Havn kl. 11.30, og efter omklædning og opvarmning, var vi klar til at vælge hold. Traditionen tro var supporterne vælgere, og samtlige deltagere blev hurtigt fordelt på fire hold, bestående af 4-5 spillere på hver.
Turneringen blev afviklet på to baner, hvor holdene mødte hinanden hele tre gange, i kampe á 6 minutter.
 
Efter holdenes ni indledende kampe, stod det klart, at Torben Bo Harder og Henrik Brandt Rasmussen skulle mødes i A-finalen, med hver deres mandskab. Brandt Rasmussens stjernebesatte mandskab, med spillere som Morten Dyg, Martin Skovly, Jacob Mouritsen og holdleder Henrik, stod overfor Harders hårde hær, med Rasmus Finsen, Ismail Aslam, Ronnie Jensen og Mathias Just. Med en meget solid defensiv vandt sidstnævnte ganske fortjent, efter en turnering uden nederlag i ti kampe!
 
Efter turneringen var der fælles hygge i fabrikkens klubhus, hvor der blev spillet bordtennis og set Premier League-bold, samt indtaget den fornødne væske.
 
Tak til førsteholdstruppen, ledere og supportere, som med deltagelsen sørgede for nogle fornøjelige timer i hallen. Det er dejligt at vi alle kan mødes på denne måde, og sammen skabe og udbygge vores relationer på tværs i klubben.
 
Billeder fra arrangementet kan ses her.
 
Se også Kurt Bebes flotte fotos og et videoklip.
 
 

Kategori: Nyheder

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
B.1909 SUPPORT Postadresse: Gillestedvej 12, DK-5240 Odense NØ