Nye indlæg

Gjørtsvang: -'Et godt resultat i Dalum vil betyde, at vi ikke ser os tilbage'

Skrevet af HBR
19-04-2014 14:24
B1909's dygtige målmand, Christian Gjørtsvang, ser tilbage på fredagens 3-0 sejr over Tommerup, og gør sig samtidig nogle tanker forud for topkampen i Dalum på onsdag.

-'Jeg synes kampen blev en ensidig affære, hvor vi holder Tommerup fra at skabe en eneste reel målchance. Antallet af berøringer jeg har nede i målet kan vel også tælles på to hænder, set over hele kampen', udtaler Gjørtsvang - og fortsætter:

-'I 1. halvleg spiller vi okay, uden at være prangende. Vi får et hav af dødbolde, og det er langt fra godt nok, at vi ikke udnytter dem bedre. Egentlig lidt pudsigt, når det fungerer fint til træning. 2. halvleg er langt bedre, og vi får gang på gang åbnet forsvaret op med nogle gode kombinationer, og presset deres forsvar og keeper godt. Set nede fra målet bliver der også arbejdet stenhårdt hele vejen rundt, hvilket efterhånden gør det nemt at være mig her i klubben. Jeg synes også det skal med, at Khaled, Siamak og Munk, der alle tre kommer ind efter pausen, får vist, hvad bredden er gjort af i B1909', siger den unge målmand.

På spørgsmålet om hvad sejren kan bruges til, forud for midtugens topkamp i Dalum, svarer Christian:
-'Jeg ved ikke rigtigt om vi kan bruge resultatet til noget specifikt frem mod Dalum-kampen, udover de 3 point. Positivt er det dog, at vi igen holder nullet. (Jeg ville rigtig gerne tage størstedelen af æren for det, men Just, Bebe og Ismail vil sandsynligvis ikke være tilfredse med den udtalelse)', bemærker Gjørtsvang med et smil.

-'Egentlig har jeg det faktisk ikke for godt med, at vi møder den, på papiret, dårligste modstander før vi møder den bedste, da Dalum kan gå hen og blive en kold tyrker. Dog er jeg overbevist om, at når vi rammer det rigtige tændingsniveau, og får skabt kampen på vores præmisser, og samtidig har Supports opbakning i ryggen, får Dalum det meget svært. Vi skal nok levere varen, og får vi et godt resultat onsdag, ser vi os ikke tilbage igen', slutter B1909's stærke keeper.

Arkivfoto: Kurt Bebe

Kategori: Nyheder