Nye indlæg

Reserverne i remis

Skrevet af HBR
26-04-2014 18:10
B1909's reservehold i den fynske Serie 2, spillede lørdag uafgjort 1-1 mod klubben Utopia, som holder til i Munke Mose.

Hjemme på Gillestedvej kom de røde ellers foran 1-0, da holdets topscorer, Patrick Nielsen, flot udnyttede et fint angreb midt i første halvleg. Desværre holdt føringen blot ti minutter, da gæsterne udlignede på et langskud kort før pausen.

Anden omgang forløb uden scoringer, men bestemt ikke uden dramatik. Således fik Amil Elezovic direkte rødt kort, efter en batalje med kampens dommer. Elezovic udtrykte sig så voldsomt i forbindelse med en advarsel for et frispark, at manden i sort valgte at hive det røde kort op af lommen. Udvisningen betyder, at B1909's førstehold må se bort fra Elezovic, når klubben tirsdag gæster Stenstrup i pokalturneringen.

Som en lille kuriøs sidebemærkning, så spillede Utopia kampen igennem i hvide B1909-trøjer, som de havde lånt af værterne. Utopia spiller nemlig selv i rødt, og havde ikke tænkt over farvesammenfaldet. Samtlige hvide trøjer var i øvrigt påtrykt 'B.1909 SUPPORT' på brystet - og dermed har fanklubben også prøvet at være sponsor for et udehold på Fortet!

Kategori: Nyheder