Nye indlæg

 

Miari: -'Abdoh og Sohrabi blev afgørende'

Skrevet af HBR
27-04-2014 17:42
Den teknisk stærke og arbejdsomme Khaled Miari, er tilbage på B1909's midtbane, efter en frivillig pause, hvor fodbolden blev sat på vågeblus. Her ser han tilbage på søndagens kamp mod Marienlyst, og giver samtidig en status på hans egen situation.
 
-'Jeg synes at vi var i fuld kontrol gennem hele kampen, og spiller en solid kamp - både offensivt og defensivt. Vi træder i karakter efter nederlaget til Dalum, og viser at det er os der bestemmer i rækken', starter Miari.

-'Vores wingbacks; Ahmad Abdoh og Siamak Sohrabi, blev afgørende, med deres utrolige løbepensum og gode udfordringer, der gav Marienlyst masser af problemer. Ydermere synes jeg at Morten Dyg spiller fantastisk, og er meget afgørende for os idag', siger den røde klubmand.

-'Jeg er utroligt glad for at være tilbage på holdet, og føler at jeg er 100% klar og i god form. Jeg har trænet hårdt de sidste uger, så jeg føler mig klar til at hjælpe holdet med at rykke op i DS, som er vores mål', lyder den positive melding fra Khaled - som slutter med et bundt roser til fanklubben:

-'Jeg vil gerne takke vores fantastiske supportere. I er med til at hjælpe os og løfte holdet! Tusind tak! EN GANG RØ'E ALTID RØ'E'!
 
Arkivfoto: Kurt Bebe
 

Kategori: Nyheder

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
B.1909 SUPPORT Postadresse: Gillestedvej 12, DK-5240 Odense NØ