Nye indlæg

 

Ismail Aslam: -'Duelspillet bliver afgørende i Morud'

Skrevet af HBR
02-05-2014 13:44
B1909's stærke forsvarsspiller, Ismail Aslam, ser her frem mod lørdagens topbrag i Morud.

-'Der er ingen tvivl om, at lørdagens kamp er en lille ”finale”. Vi kan med en sejr lægge endnu mere pres på vores efterfølgere. Morud har vist sig at være rækkens store overraskelse, hvor de især er dygtige på deres omstillinger. Vi skal være klar i returløbene, og være ekstremt kyniske når vi har en chance til at score. Den opgave har jeg stor tiltro til, med de 14 mand, som vi stiller med lørdag', udtaler Aslam.

-'Det afgørende i den kamp bliver, at vi er klar i duelspillet, og giver dem så få dødbolde som muligt. Det kan vi blandt andet mestre ved at have en stor boldbesiddelse. Vi skal være tålmodige, men samtidige også hurtige i vores boldomgang. Vi skal køre nogle lange angreb, og sørge for at angrebene bliver afsluttet, så vi ikke bliver fanget i en omstilling', siger den rutinerede Ismail.

-'Til sidst vil jeg gerne understrege, at min spillertrøje nummer 6, har den bedste sponsor i hele Danmark. Det er imponerende, og en fornøjelse at se B.1909 SUPPORT, uanset hvor vi spiller i landet. I betyder rigtig meget for holdet, og vi glæder os til at give jer en god oplevelse lørdag', slutter den røde profil optimistisk.
 
Arkivfoto: Kurt Bebe
 

Kategori: Nyheder

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
B.1909 SUPPORT Postadresse: Gillestedvej 12, DK-5240 Odense NØ