Nye indlæg

 

Uafgjort i topbraget

Skrevet af Præsidenten
03-05-2014 20:48
Kampen på Moruds kunstgræsbane blev en kamp som forventet. Et defensivt hjemmehold oftest i en 4-5-1 formation. Det gav naturligt De Røde overtaget. 4 hjørnespark inden for de første 6 minutter fortæller lidt om 9’ernes pres. Hjørnesparksstatistikken for hele kampen lød på 13 mod 1 i De Rødes favør.

Det store spilovertag kunne desværre ikke omsættes i scoringer, da ingen tilsyneladende turde tage ansvar for afslutninger. I første halvleg havde vi vel kun en håndfuld afslutninger, alle uden kvalitet. Et enkelt angreb havde vi 5 afleveringer omkring målfeltet uden at komme til afslutning. Eneste farlige forsøg var en tilfældig chance efter 36 minutters spil, hvor Edo efter et frispark kanonerede riposten ind i maven på en sprællende keeper i Morud-målet.
0-0 ved pausen, men en føring på 7-1 i hjørnespark.
 
I pausen foretog Morten Rasmussen udskiftning af en skadet Siamak med Mathias Munk og Sebastian med Ronnie. Munken bragte lidt hurtighed og aggressivitet ind i matchen. Det første kvarter af anden halvleg blev vel vores bedste periode. Kun tre minutter efter pausen bragte Mathias Munk os i front efter et par dårlige clearinger i Morud forsvaret af et hjørnespark.

Målet gav forløsning og åbnede kampen. Et massivt overtag gav os en del chancer ved hurtige afleveringer og vi burde have lukket kampen. Et par minutter efter scoringen var Mathias Munk alene igennem, men Morudkeeperen afværgede i fin stil. Afslutninger fra Jacob Mouritsen og Abdoh blev også reddet i stor stil. En anden friløber til Edo blev standset lige uden for feltet af en centerforsvarer og Morudkeeperen i fællesskab. Morud udlignede efter knap en times spil på en hurtig kontra. Vi beholdt teten resten af kampen, men formåede ikke at score.
 
Morudmålmanden holdt hjemmeholdet inde i kampen med flere store redninger og indgreb. Vi gjorde det også nemt for hjemmeholdes defensiv. Kampen igennem pumpede vi bolde ind i hovederne på de garderhøje forsvarere uden omtanke. Jeg tror heller ikke, vi vandt en eneste af disse bolde. Med et kvarter igen sendte dommer Thomas Isen Moruds Kristian Kaspersen ud med et gult kort for at fælde Morten Dyg uden for straffesparksfeltet. Ti minutter i overtal gav os mere spil, men ingen mål. Det efterfølgende frispark sendte Jacob Mouritsen mod det nærmeste målhjørne, men et ”stort” nordøstfynsk hoved sendte frisparket til hjørnespark.
 
Resten af kampen blev spillet mere forkrampet og nervøst. Hjemmeholdets coach Michael Jørgensen havde formået at give sine spillere kampgejst og tro på, at de kunne hente point mod rækkens duks. Hans mission lykkedes. For os et smerteligt pointtab, men vi spillede heller ikke op til normal standard. Alt for meget hæl og tå og boldrul under fodsålen koster, når vi møder sådanne gladiatorer, som dem fra Morud.

Morud IF – B1909 1 - 1 (0 - 0)
Mål:
0-1 Mathias Munk (47.)
1-1 Jacob Thomsen (57.)

Startopstilling:
1 Christian Gjørtsvang
3 Mathias Just Nortvig
7 Andreas Bebe
8 Siamak Sohrabi
9 Elvedin Edo Sarajcic
10 Ahmad Nasser Abdoh
14 Morten Dyg Hansen
16 Nicolas Jørgensen
17 Nicolaj Just Petersen
21 Sebastian Jensen
24 Jacob Mouritsen

Udskiftere:
2 Ronnie Jensen 46. min
6 Ismail Aslam 63. min
26 Mathias Munk Jensen 46. min

Kurt Bebe har taget en masse flotte billeder, som kan ses her.
 
Arkivfoto: Kurt Bebe
 

Kategori: Nyheder

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
B.1909 SUPPORT Postadresse: Gillestedvej 12, DK-5240 Odense NØ