Nye indlæg

 

Wiingaard: -'Jeg er frustreret'

Skrevet af HBR
05-05-2014 19:45
B1909's langtidsskadede kantspiller, Mathias Wiingaard, giver sit bud på tirsdagens hjemmekamp mod Middelfart. Og så giver han en status på sin egen situation.
 
-'Middelfart har drillet os før. De seneste fem kampe har de skrabet 13 point sammen, så det bliver ikke en nem modstander. Når det er sagt, så er det en kamp, vi skal vinde', starter Mathias kontant - og fortsætter:

-'Efter et utilfredsstillende - og ikke mindst ufortjent - resultat mod Morud, er drengene klar til at vise, hvad de kan. Jeg er sikker på, vi har værktøjerne til at dirke Middelfarts forsvar op gang på gang. Det skulle derfor undre mig, hvis ikke vi øgede pointkontoen med tre af slagsen', vurderer den lynhurtige kantspiller.

I forhold til Wiingaards skadessituation, er han desværre knap så optimistisk.
-'Det er ikke godt i øjeblikket. Jeg var ude på en idrætsklinik i påskeferien, hvor de fortalte mig, at det blev til yderligere seks boldløse uger. Det kom som et mindre chok. Den 2. juni skal jeg så til tjek igen. Hvis alt går vel, kan jeg påbegynde træning med de andre herefter', siger Mathias.

-'Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, det ikke irriterer mig helt vildt. Det sitrer i hele kroppen. Og jeg er frustreret. Men sådan er det desværre, når man åbenbart er lavet af porcelæn. Savnet til grønsværen bliver også kun større af, at man kan se holdet blive båret frem af Danmarks bedste fans. I er intet mindre end fantastiske! Uden jer ville vi ikke være, hvor vi er nu. Forza 9’erne', slutter den stærkt savnede Wiingaard.
 
Arkivfoto: Kurt Bebe

Kategori: Nyheder

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
B.1909 SUPPORT Postadresse: Gillestedvej 12, DK-5240 Odense NØ