Nye indlæg

Storsejr på cruise control

Skrevet af HBR
06-05-2014 21:13
B1909 rejste sig på fornemste vis, da holdet efter det skuffende 1-1 resultat lørdag i Morud, storsejrede med 7-1 hjemme på uindtagelige Gillested Park, over stakkels Middelfart.

Første halvleg var absolut på det jævne, hvor de røde egentlig virkede en anelse uengagerede, men alligevel optrådte tilpas stærkt til, at drengene kunne gå til pause med en fortjent 2-1 føring.

Tempoet blev øget en smule efter theen, selvom værterne aldrig spillede sig helt ud. Middelfart blev langsomt kørt trætte, og så kunne et træfsikkert hjemmehold score hele fem gange, og dermed vinde sikkert med 7-1. Ganske fortjent, og sejren kunne sagtens være blevet endnu større.

Edo scorede hattrick, mens Jacob Mouritsen blev kåret til banens bedste nier. Samtidig var Morten Dyg igen outstanding på den centrale midtbane, ligesom man gang på gang imponeres over Abdohs enorme arbejdsraseri.

Med sejren fastholder B1909 førstepladsen i Albaniserien, foran Dalum og Morud. Førstnævnte sejrede med 4-1 hos Oure, mens Morud onsdag gæster B1913.

B1909 - Middelfart G&BK     7 - 1   (2 - 1)