Nye indlæg

Simon Laursen: -'Min situation er lidt splittet'

Skrevet af HBR
08-05-2014 08:29
Lynhurtige og arbejdsomme Simon Laursen har været væk fra førsteholdet i en periode, hvor hans kompetencer ellers har været savnet. Her fortæller han om årsagen, ligesom han giver sit blik på Middelfart-kampen i tirsdags.

-'Vi får tre point i en kamp, som betyder, at hvis vi vinder resten, så kan vi selv afgøre tingene, og få den vigtige direkte oprykning som alle i klub og omegn tørster efter', starter Simon - og supplerer:

-'Middelfart fik desværre drillet os lidt med et mål, på en af de få chancer de fik. Målet er lidt et billede på, at når spillet går for langsomt, så kan modstanderen komme til chancer. Det skete i første halvleg. I stedet skal vi have færre berøringer for at få flyttet Middelfart rundt på banen, da de jo - som stort set alle andre stiller sig ned. Da vi så ikke gjorde det, tabte vi mange bolde, og skulle så arbejde for at få den tilbage igen. Kommunikationen på holdet var heller ikke den bedste at stå og høre/se på', lyder det ærligt fra den hurtige allroundspiller.

-'Heldigvis viste flere spillere i 2. halvleg hvorfor vi ligger 1'er, og på 15-20 minutter afgør vi kampen. En flot kamp af Dyg, som holder et meget højt niveau og viser vejen. Sebastian laver et super indhop, som er afgørende for kampen', mener Simon.

-'Min egen situation er for tiden lidt splittet, da jeg har fået fuldtidsjob i Kolding - som er lidt et ønskejob for mig. Samtidig kommer der hele tiden gamle og nye skader, som holder mig fra at kunne blive helt klar. Så lige nu og her følger jeg 1. holdet, og håber at kunne bidrage lidt resten af sæsonen, eller hjælpe på hold 2', slutter Laursen.

Arkivfoto: Kurt Bebe

Kategori: Nyheder