Nye indlæg

 

Målscorer Skovly: -'Jeg nyder at spille'

Skrevet af HBR
10-05-2014 20:44
B1909 vandt lørdag med sikre 4-0 hos KRFK, blandt andet takket være et mål af tilgangen Martin Skovly. Her kommenterer han på kampens forløb, sin egen scoring og oplevelsen af skiftet til de røde.
 
-'Vi starter kampen godt, med en hurtig scoring og godt pasningsspil. Men selvom vi har bolden meget, får vi ikke spillet os frem til nogle kæmpe store målchancer. I stedet lukker vi KRFK lidt ind i kampen, dog uden at komme til nogle store chancer. I anden halvleg kommer vi ud som vi startede i første, vi lægger et højt pres på KRFK med godt pasningsspil, og får scoret 3 mål', siger den tidligere FC FYN- og Årslev-spiller.

Skovly sætter samtidig lidt ord på sin scoring til 0-4:
-'Sebastian får bolden med ned til baglinjen i højre side, så sætter han en mand af og går ind i banen. Alle løb ind feltet, så jeg stod lige pludselig helt alene uden for feltet. Så jeg får bare en hård flad bold af Sebastian, og så ramte jeg den bare med en ren inderside langs jorden i det lange hjørne! Virkelig rart at den gik ind. Så jeg var rigtig glad', lyder vurderingen fra den yderst sympatiske Skovly.

-'Jeg har været rigtig glad for mit skifte til B1909, hvor jeg er blevet taget rigtig godt imod. Der er et super sammenhold i truppen, og nogle rigtig flinke gutter, både på og uden for banen. Sportsligt var jeg heldig at starte inde i den første kamp i foråret, pga. skader og afbud. Derefter er det ikke blevet til så meget spilletid, men jeg nyder hver gang jeg får lov at spille. Og jeg må bare kæmpe videre for at få mere spilletid - vi er en bred god trup, så der er kamp om pladserne. Det er trods alt også det der gør det sjovt at komme til træning', slutter den teknisk dygtige nier.
 
Kurt Bebe har taget en række flotte billeder fra kampen, som kan ses her.
 
Arkivfoto: Kurt Bebe
 Kategori: Nyheder

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
B.1909 SUPPORT Postadresse: Gillestedvej 12, DK-5240 Odense NØ