Nye indlæg

 

Mathias Munk: -'Vigtigt at vi holder fokus'

Skrevet af HBR
17-05-2014 11:51
B1909's topscorer, Mathias Munk, ser tilbage på fredagens 4-0 sejr over Langeskov, og sætter samtidig nogle ord på hans egen form.

-'Vi spiller mod et Langeskov-mandskab der ikke har meget at komme med. Offensivt byder de ikke ind med det store, og de har reelt kun et rigtigt målforsøg, som Gjørtsvang får afværget flot! For mig virkede det som om, at Langeskov ikke var kommet med troen på, at de kunne tage point - men blot at få et acceptabelt resultat med fra Fortet', indleder Munk. Og fortsætter:
 
-'De bliver ved med at tage returløbene, selvom de er bagud med 4-0, og derfor får vi ikke udbygget. Når det er sagt, synes jeg også at vi gør det svært for Langeskov, da vi spiller noget rigtig god fodbold i en længere periode af kampen. Jeg mener at vi kan tage noget med fra denne kamp, hvor modstanderen på mange måder vil minde om vores kommende', udtaler den stærke angriber.
 
-'Vi er heldigvis stadig i den gunstige position, hvor vi selv kan afgøre tingene. Vi er så tæt på nu, og det er vigtigt at vi holder fokus, så vi kan opnå vores fælles mål', lyder det fra Mathias, med henvisning til håbet om direkte oprykning.
 
-'Min egen situation ser rigtig fin ud. Jeg føler mig for første gang i lang tid, helt fri for skader. Så hvis trænerne ellers synes at jeg skal spille, er jeg klar til at yde alt for holdet og klubben i vores sidste kampe', lyder den positive slutbemærkning.
 
Kurt Bebe har taget en række billeder fra kampen, som kan ses her.
 
Arkivfoto: Kurt Bebe
 Kategori: Nyheder

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
B.1909 SUPPORT Postadresse: Gillestedvej 12, DK-5240 Odense NØ