Nye indlæg

 

Finsen: -'Kun sejr tæller mod OKS'

Skrevet af HBR
18-05-2014 20:18
B1909 gæster tirsdag Odense Kammeraternes Sportsklub, i en kamp om tre vitale point, blot fire runder før sæsonafslutningen. Assistenttræner Rasmus Finsen ser her frem mod lokalopgøret i kolonihavekvarteret, og forholder sig samtidig til den hektiske slutspurt.
 
-'Kampen tirsdag aften på OKS'on Park, er en kamp som vi skal vinde. Kun 3 point er godt nok - ingen tvivl om det. Dermed ikke sagt, at vi ikke går ydmygt ind til kampen, for det gør vi', indleder Finsen - og følger op:
 
-'Vi har stor respekt for OKS. Det er et hold som siden deres nedrykning fra DS har haft det svært, og som har mistet et hav af spillere. Men de knokler altid røven ud af bukserne, hvilket jeg så med egne øjne så sent som lørdag eftermiddag, i deres kamp mod Fjordager. De er meget afhængige af, at de står sammen og lykkes som hold, da de ikke har rækkens største profiler. Jeg mener, at hvis vi gør de ting vi er gode til og arbejder stenhårdt kollektivt, skal vi have de 3 point', udtaler B1909's engagerede og karismatiske assistent.

-'Det eneste der tæller for os i de sidste 4 kampe er sejre. Vi har gennem de sidste 2,5 år arbejdet om et fælles mål, som hedder oprykning til DS - og i år skal det være. Men det sker kun hvis vi holder 100 procent fast i de ting, som vi arbejder som besatte på uge efter uge. Det er jeg nu heller ikke i tvivl om at vi gør. Klubben er klar til det. Morten og jeg er sindssyg priviligeret at arbejde med den trup vi har, men den trup er kun blevet så god som den er, fordi spillerne har et fælles mål, og arbejder stenhårdt for det. Vi kan selv afgøre om vi skal direkte op, og selvfølgelig går vi efter det. Men lige nu er fokus kun rettet mod OKS tirsdag', siger den sympatiske coach, som slutter med denne tekst:
 
-'FORZA B1909 OG FORZA B.1909 SUPPORT'!
 
Arkivfoto: BrandtFOTO
 Kategori: Nyheder

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
B.1909 SUPPORT Postadresse: Gillestedvej 12, DK-5240 Odense NØ