Nye indlæg

B1909 ude af pokalen

Skrevet af HBR
27-05-2014 21:30
B1909 er færdig i landspokalturneringen, efter nederlag på 2-0 til rivalerne fra B1913, som sejrede efter forlænget spilletid.

Første halvleg blev en jævn affære, med to koncentrerede mandskaber, der havde tydelig respekt for hinandens styrker. Derfor var fokus også naturligt på arbejdet uden bold, hvilket gav intensitet, men samtidig meget få målchancer.

Samme billede var scenariet efter pausen, dog med B1909 som det boldførende hold. Chancerne var stadig få, men med lidt større skarphed, kunne de røde godt have udnyttet et par løse muligheder. Omvendt havde værterne også et par tilbud, hovedsageligt i forbindelse med dødbolde.

0-0 efter ordinær spilletid, og dermed skulle pokalkampen ud i 2 x 15 minutters forlængelse.

Første halvleg her forløb som de foregående 90 minutter, og man skulle da også vente til efter sidebyttet, før der blev lukket op for scoringerne.

Den første faldt kort efter pausen, i forbindelse med et hjørnespark, som keeper Gjørtsvang var stærkt utilfreds med. Den røde målmand fangede bolden på baglinien, men liniedommeren vinkede for hjørnespark. Få sekunder senere nettede stærke Nicolai Kehling til 1-0, da han forholdsvis uhindret steg til vejrs, og headede føringen ind.

Samme Kehling afgjorde definitivt kampen, da han efter en frisparksbold og lidt klumpspil, headede bolden mod mål. Gjørtsvang reddede bolden på stregen, men dommeren markerede scoring. Stærkt diskutabelt, men samtidig et billede på B1909's aktuelle situation, samt dommerstandarden i Albaniserien i denne sæson.

I slutfasen havde både Edo og Sebastian Jensen store muligheder, men de røde gæster forblev målløse på Campus.

B1913 - B1909 2 - 0 (0 - 0)