Nye indlæg

Arbejdssejr i Fjordager

Skrevet af Præsidenten
01-06-2014 10:29
Efter nederlaget til OKS og pokalnederlaget mod B.1913 skulle vi stille op i lokalopgøret i Odense NØ mod Fjordager IF. Efter en lidt famlende start fik vi arbejdet os til et overtag. FIF havde udgangsformation i en 4-4-2 og satsede på kontraangreb. Vi havde derfor også bolden mest. I procenter havde vi vel bolden i 65 % af tiden, mens hjemmeholdet vel havde ca. 35 %. Der skulle gå 8 minutter inden vi havde den første afslutning på mål, men dog uden at sætte hjemmeholdets keeper Jesper Kildegaard på de store prøver. Umiddelbart efter slog FIF en hurtig kontra og Olivier Hauerholt afsluttede flot fra venstrekanten, men lige over mål.

I det 11. minut erobrede Ronnie Jensen bolden på midterlinjen og afdriblede 4 forsvarere inden han fra kanten af straffesparksfeltet sendte en kvalificeret afslutning mod Jesper Kildegaards mål. Efter 13 minutter fik vi det første hjørnespark uden, at der kom noget ud af det. Efter et kvarters spil gled U19-talentet Lasse Plato glimrende igennem til baglinien og sendte fra venstre en god aflevering bagud til Jacob Mouritsen, som med en skævert dog opnåede vores 2. hjørnespark. Vi valgte et kort hjørne, som endte med målspark. Efter godt 20 minutters spil endte en FIF kontra med et indkast ved vores baglinie til hjemmeholdet, der kom til afslutning, som dog endte i sidenettet. Efter yderligere et par minutter fik vi vores tredje hjørnespark, som igen blev clearet af hjemmeholdet.

Der var spillet godt en halv time, da Fjordager fik et frispark på kanten af feltet. Christian når op til bolden i målhjørnet. I resten af halvlegen sætter vi os tungt på kampen og tillader faktisk kun en enkelt FIF-kontra. I stedet får vi 4 hjørnespark mere. De to af disse havde god kvalitet, hvor Nicolaj Just får afsluttet med et godt hovedstød. Det femte hjørnespark var måske det bedste. MO sender bolden over i det bagerste område, hvor Ronnie header bolden bagud til EDO, som afslutter med et saksespark. Den enkelte chance til FIF var til gengæld stor og foranlediget af et forsvarskoks i vores højre side. Ronnie når dog ned og genere angriberen så meget at bolden går ind på yderkanten af stolpen og Christian kan sikre sig bolden. Kort før pausefløjtet har Edo et hårdt og dybt ”bananindlæg”, som hjemmeholdet clearer lige foran målstregen til hjørnespark. Pausestilling 0-0 og hjørnesparksstatistik 0-7.

Efter tepausen kommer vi ud med lidt mere drive og starter med en afslutning fra Edo efter forarbejde af Mathias Munk. Vores pres giver med det samme resultat igen, da Jacob Mouritsen sender en god aflevering bagud til Andreas Bebe, som helflugter til bolden. Bolden standses af en forsvarer med hånden/armen, men dommer Mathias Bjørnø vinker afværgende. I det 47. minut sender Plato et nyt indlæg ind til Edo, hvis hælspark dog cleares uden problemer.

50 minutter spillet og Christian kommer på en gevaldig skovtur på en FIF kontra. Nicolaj Just når dog tilbage og redder situationen til Fjordagers første hjørnespark. Efter nogle minutter redder Christian dog en Fjordager kontra uden de store problemer. Godt ti minutter inde i anden halvleg udskifter Morten Rasmussen Lasse Plato og Mathias Munk og erstatter dem med Abdoh og Sebastian. Omkring en time spillet og vi får hjørnespark nr. 8 og 9. Fjordager benytter lejligheden til at udskifte 3 mand. Abdoh gør sin entré med manér. Efter et par minutter på banen sender han et hårdt langskud afsted, som Jesper Kildegaard må give hjørnespark på. Det tiende af slagsen. Et par minutter senere går Sebastian Jensen til baglinien og sender bolden skråt bagud til Edo, der sparker bolden fladt i mål uden chance for FIF-keeperen. 0-1, som straks udløser en røgbombe.

Midt i halvlegen bliver Nicolas Jørgensen erstattet af Martin Skovly. Kort efter får Fjordager deres 2. hjørnespark, uden de får noget ud af det. En dobbelt fejl af Ismail giver hjemmeholdet en tilfældig chance, men ingen problem for Christian, som hurtigt sætter spillet i gang. Lidt senere får FIF deres tredje hjørnespark, der opfanges af Christian, der hver gang har taget sig sikkert af de høje indlæg. Kort efter har Mo en afslutning, som pareres til vores ellevte hjørnespark. Mo sender bolden til Abdoh, som afslutter ved bagerste stolpe. Med et kvarter igen får vi et frispark fra 25 meters afstand, men det ender uden adresse. Spillets kvalitet daler i slutfasen. Med 5 minutter igen får vi vores 12. hjørnespark. Kampen ebbede langsomt ud. En fortjent arbejdssejr, men bestemt ingen prangende indsats set over hele kampens afvikling. Efter min opfattelse er der stadig nogle, der underpræsterer. Statistik: 0-1 = 3 points – hjørnespark 3-12.

Fjordager IF – B1909​ 0 - 1 (0 - 0)