Nye indlæg

Endnu en storsejr over B1913

Skrevet af Præsidenten
15-06-2014 10:18
Optakten til kampen var ikke god. En skadet Christian Gjørtsvang måtte overlade målet til U19-keeper Matias Hagen Jensen. Morten Rasmussen havde til kampen ændret vor opstilling fra den vanlige 3-4-3 til en 4-5-1 formation for at dæmme op den kompakte blå midtbane. Centralt placeret var Morten Dyg og Nicolas Jørgensen på de defensive poster, med Jacob Mouritsen som det offensive indslag og Mathias Munk og Abdoh på kanterne.

B1913’s 4-4-2 var som sædvanlig opstillet langt tilbage på banen. Kampen var ikke mange sekunder gammel før vi havde den første afslutning. I det første kvarter til spillede vi os frem til en del chancer. Edo og Mathias Munk brugte det første kvarter til at indstille kanonen. 3 mål på 3 minutter åbnede kampen op. Mathias Munk bragte os i spidsen sekunder før, der var spillet 20 minutter. Jonas Djurhus udlignede for de blå, da han udnyttede en kommunikationsbrist i vores forsvar. Vores pres gav hurtigt pote, da Edo straks kunne bringe os i front på ny.

Godt 10 minutter senere kunne Mathias Munk øge føringen med sin anden scoring. Kort før pausen fik vi tilkendt et straffespark. Jacob Mouritsens afslutning fra 11 meter pletten var dog uden kvalitet og Nichlas Henriksen i 13-målet kunne let klare.
3-1 ved pausen efter en flot og fokuseret indsats.

Efter sidebyttet var der stort set kun et hold på banen. Et under vi kunne ”nøjes” med at vinde kampen med 5-1. I anden halvleg brændte vi den ene 100%-chance efter den anden – vel omkring en 8-10 stykker. Mathias Munk, Edo, Sebastian og Abdoh var de store syndere. Jacob Mouritsen gjorde skaden for det brændte straffespark god igen, da han efter godt en time bragte os foran med 4-1. I de døende minutter kunne indskiftede Sebastian Jensen score til slutresultatet 5-1. En flot holdindsats, der gav løfter om en trup klar til kvalifikationskampen mod Vorup.

B1909 - B1913 5 - 1 (3 - 1)