Nye indlæg

 

17-årig målmand efter 5-1: -'Fed debut'

Skrevet af HBR
15-06-2014 17:38
Christian Gjørtsvang måtte melde fra til lørdagens lokalopgør mod B1913, hvilket gav debut til U19-keeper Matias Haagen Jensen. Den unge målmand gjorde et fint indtryk i 5-1 sejren, som også udløste fortjente roser fra publikum. Herunder giver Matias sin vurdering af kampen.

-'Jeg så kampen fra en meget positiv vinkel. B1913 er en klub som B1909 har et helt special bånd til, i forhold til, at det er en lokal kamp, hvor der altid bliver gået til stålet og hvor kampen aldrig vil tabes, fra begge sider. Derfor var det personligt vigtigt for mig at gå med ind og bidrage 100% for holdet, og vise mit værd', indleder unge Jensen.
 
-'I og med at vi stadig havde den mulighed, at Dalum kunne tabe deres sidste kamp mod Krogsbølle, havde vi stadig muligheden for at hoppe direkte i Danmarksserien ved en sejr, dermed var det ikke kun stolthed vi spillede for. Vi havde også en revanche at gøre godt med, efter 2-0 nederlaget blot to uger forinden. Derfor kan jeg kun sige at det var en fed debut, og resultatet 5-1 gjorde den ikke dårligere. Selvfølgelig går en målmand altid efter clean sheet, men de scorer et godt mål som der ikke var meget at gøre ved. Men i det hele taget sørgede holdet for, at jeg ikke havde det helt store at lave i lørdagens kamp. Det var helt afgørende at vi havde en bedre indstilling og et bedre gå på mod, på dagen', mener den blot 17-årige målmand.
 
-'I det hele taget en god oplevelse fra min side, med en god støtte (og forhåbentlig tillid) fra både holdet og også sidelinjen, trods min unge alder. Jeg ser gode fremtidige udviklingsmuligheder i B1909, og ser frem til en tur i Danmarkserien med truppen', slutter keepertalentet.
 
Arkivfoto: Kurt Bebe
 
Kategori: Nyheder

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
B.1909 SUPPORT Postadresse: Gillestedvej 12, DK-5240 Odense NØ