Nye indlæg

 

Nicolaj Just: -Fed support. Jeg har aldrig oplevet noget lignende'

Skrevet af HBR
19-06-2014 20:41
B1909's forsvarsprofil, Nicolaj Just, er lykkelig over oprykningen til Danmarksserien, og ser optimistisk på de rødes muligheder i DBU-regi.

-'Oprykningen betyder sindssygt meget for truppen og klubben. Efter nogle års venten er vi tilbage i DBU-rækkerne, og det første skridt mod at spille B1909 tilbage i divisionerne er taget. Det er dejligt, at oprykningen endelig kom i hus', indleder Just.

-'Jeg tror at vi kan spille med i den bedste halvdel af DS. Vi har det rigtige setup i klubben og ikke mindst et kanon hold. Det bliver godt, at møde hold som ikke kender os 100 % og bare pakker sig. Selvom modstanderne bliver bedre, så tror jeg at muligheden for, at spille vores spil bliver bedre - som det skete mod Vorup', vurderer den stærke nier.

-'Alle i klubben har kæmpet for oprykning, og jeg tror/håber, at alle mand bliver. Der vil selvfølgelig ske lidt aktivitet hen over sommeren - forhåbenligt mest på tilgangssiden i forhold til afgangssiden', udtaler Nicolaj, på spørgsmålet om, hvor vidt vi kan fastholde stammen på holdet.

-'Tak for den gode opbakning igennem hele sæsonen, og ikke mindst den vilde modtagelse, da vi ankom på 09'erne, sent onsdag aften. Jeg har aldrig prøvet noget lignende, og det var for fedt', lyder det begejstret fra Just - som slutter af med at ønske alle røde 09'ere en god sommer.
 
Arkivfoto: Kurt Bebe
 
 Kategori: Nyheder

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
B.1909 SUPPORT Postadresse: Gillestedvej 12, DK-5240 Odense NØ