Nye indlæg

 

Mouritsen: -'Jeg er stadig helt høj'

Skrevet af HBR
19-06-2014 21:33
Dagen derpå er B1909's store profil, Jacob Mouritsen, stadig fyldt med begejstring over oplevelsen på og udenfor banen.
 
-'Jeg er her dagen efter stadig helt høj over hele oplevelsen på Give stadion. Høj over en rigtig velspillet kamp af os, hvor vi dikterer og skaber chancer på samlebånd og hvor man fra start aldrig var i tvivl om udfaldet. Den oprykning hungrede vi spillere og trænere simpelthen for meget efter, til at vores modstander havde den mindste chance. Men er samtidig også stadig høj over den stemning SUPPORT kom med hele dagen. Det var simpelthen ren kuldegys, da vi kom tilbage på Fortet og i stod og sang', siger Jacob.

-'Oprykningen betyder alt for os. Jeg tror samtlige i truppen har brug for at vi kommer til at møde stærkere modstandere nu for, at vi som hold og individualister kan rykke os yderligere! Oprykningen var for mit eget vedkommende enorm vigtig, da jeg savner divisionsbold vildt, og nu har jeg det inden for rækkevidde med 09', lyder det ærligt fra den røde midtbanejuvel.

-'Jeg tror at vi har rigtig fine muligheder i DS. Nu kan man sige, at vi på en måde får en helt ny start, hvor vores modstandere ikke kender os ud og ind, som de efterhånden gør i AS. Så jeg tror og håber på, at det bliver muligt med en rigtig god placering. Klubben har nok en målsætning, og så har jeg min egen optimistiske målsætning', smiler Mouritsen.

-'Men det er klart, at vi kommer til at møde mange fysiske modstandere i DS ala Dalum, hvorfor det er nødvendigt at vi alle i truppen skal have bygget lidt ekstra fysik på, så vi ikke bliver smadret på standardsituationer. 09 er på den rigtige vej - lad os nu sammen fortsætte med at løfte denne fantastiske klub', slutter Jacob med begejstring.
 
Arkivfoto: BrandtFOTO
 Kategori: Nyheder

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
B.1909 SUPPORT Postadresse: Gillestedvej 12, DK-5240 Odense NØ