Nye indlæg

Smalt nederlag på Ærø

Skrevet af HBR
17-08-2014 15:43
Sæsonåbneren i Danmarksserien bød på et ærgerligt 1-0 nederlag, da de røde søndag gæstede Ærø og Marstal/Rise. Jens Kildegaard blev matchvinder for hjemmeholdet midt i første halvleg, da han omsatte et tyndt dømt straffespark, begået af Nicolaj Just.

Kampen var præget af en massiv vind på langs af den ujævne bane, som dertil var medtaget efter en del regn. Forholdene passede tydeligvis værterne bedst, og med deres velkendte spil med lange bolde, hurtige omstillinger og afslutninger udefra, var de generelt en trussel, selvom nierne havde bolden på røde fødder stort set hele kampen.

Nierne havde svært ved at finde fodfæste i eget spil før pausen, men det blev bedre efter sidebyttet. Chancer var der ikke mange af, flest i første omgang. I anden halvleg fik 09 sjældent omsat spilovertaget til muligheder, selvom Edo burde have udnyttet et stort tilbud kort før tid.

Udover nederlaget gav kampen en uheldig debut til Emil Thomsen, som måtte udgå med en slem skade allerede efter fem minutter. Skadens omfang kendes endnu ikke, men en længerevarende korsbåndsskade frygtes.

Marstal/Rise - B1909          1 - 0   (1 - 0)