Nierne storsejrede på Frederiksberg

Skrevet af HBR
30-08-2014 18:11
B1909 storsejrede lørdag med 4-1 på Frederiksberg, da de røde gæstede FA2000.

Nierne lagde fremragende ud, da Jacob Mouritsen sikkert udnyttede et straffespark allerede efter få minutters spil. Herefter sad gæsterne på spillet, hvor kunstgræsunderlaget bekom de røde teknikere. Desværre lukkede man hjemmeholdet tilbage i kampen, da en klodset aktion udløste endnu et straffespark, denne gang til FA2000. 1-1 efter blot et lille kvarter!

Kampen bølgede efterfølgende frem og tilbage, med B1909 som det boldførende hold, og FA2000 som det farlige, med deres hurtige omstillinger.

Den reelle afgørelse faldt kort før pausen, da et frispark udløste tumult, hvorefter dommeren rev det røde kort overfor værternes Janus Raun. 11 røde mod 10 blå, tilsat en fantastisk Edo-træffer lige inden halvleg, sendte de højlydte røde tifosis i den syvende himmel.

Anden omgang bød kun på få målchancer fra hjemmeholdet, hvorimod B1909 sad på både spil og tilbud. Helt logisk udbyggede de to indskiftere, Søren Lærche og Ahmad Abdoh, føringen til slutfacit 4-1. Flot og fuldkommen fortjent sejr, uagtet at værterne var i undertal i knap en time.

FA2000 - B1909                  1 - 4     (1 - 2)