Nye indlæg

Dyg: -'Vi er fyldt med selvtillid og spilleglæde'

Skrevet af HBR
02-09-2014 21:48
B1909's stærke midtbaneprofil, Morten Dyg, ser tilbage på lørdagens 4-1 sejr på Frederiksberg, og kigger samtidig frem mod den kommende hjemmekamp mod Slagelse. Og så ser han positive perspektiver for resten af sæsonen.

-'I kampen mod FA2000, får vi en rigtig god start. Vi sætter os på spillet fra start af og får allerede et mål på straffespark efter to minutter, som Jacob Mouritsen køligt sætter ind. Efter vores mål går vi lidt i stå og de får flere chancer, og efter noget tid får de et straffespark, som de scorer på. Afgørelsen kommer vel nok efter en halv time, hvor de får et klart rødt kort. Fem-ti minutter efter, banker Edo bolden ind til 1-2 og vi går til pause med en føring og med en mand mere end dem. Anden halvleg hiver vi sejren sikkert hjem, med målene til 1-3 og 1-4', lyder det fra Dyg, inden han skifter spor til den kommende kamp mod Slagelse:

-'Det skal blive en kamp på vores præmisser. Vi er på hjemmebane. Vi har vores tilskuere med som vores 12-mand. Så derfor skal det være 3 point. Efter vores sidste to kampe, begge med sejre, er vi fyldt med selvtillid og spilleglæde, og jeg ved det kommer til udtryk på lørdag'.

-'Mulighederne i DS ser jeg som rigtig gode! Vores trup er bred og er blevet styrket, så derfor skal vi stræbe efter, at spille med i den sjove ende. Bliver vi samtidig også ved med at spille vores spil og træne godt, så kan det ende sjovt, jo længere hen vi kommer. Kom så 9'erne', slutter den yderst værdifulde Dyg.

Arkivfoto: Kurt Bebe

Kategori: Nyheder