Abdoh: -'Vi kører Otterup midt over'

Skrevet af HBR
16-09-2014 22:38
Den røde publikumsfavorit, energiske Ahmad Ahdoh, sætter nogle ord på weekendens vilde comeback i Otterup.

-'En kamp mod Otterup skal selvfølgelig vindes. Vi må dog indrømme, at vi kommer dårligt fra start, med et selvmål og en masse tekniske fejl. Vi kommer frem til en del chancer, men desværre var vi ikke kyniske nok. Og det ender med at vi i stedet kommer bagud 2-0, på et flot langskudsmål kort tid inden halveg. Det kom som et chok. Men heldigvis var det med til at vække os', indleder Ahdoh - og fortsætter:

-'Allerede fra 2. halvlegs start går vi højt frem på banen, mod et Otterup-mandskab som stiller sig langt tilbage, og håber på at bibeholde 2-0 føringen. Vi reducerer hurtigt, og vi forsætter derefter med at trykke dem i bund. Det gjorde at vi fik en del chancer, men modsat første halvleg, så blev de udnyttet med lidt mere is i maven. Vi vinder klart anden halvleg med 4-0. Otterup har intet at byde på, og vi kører dem midt over, hvilket er 100% fortjent', mener den røde midtbanemand.

-'Det der var afgørende var, at vi går ind til 2. halvleg og spiller som et hold. Vi kæmper som et hold, og tror på at det kan lade sig gøre, selvom vi var bagud. Og så er det selvfølgelig afgørende, at vi får sat bolden i nettet når vi har muligheden'.

-'Jeg er slet ikke i tvivl om, at vi er det bedste hold i rækken, med den stærkeste trup. Vi skal nok vinde de næste mange kampe, det er jeg ikke i tvivl om. Vi kan tage meget med fra Otterup-kampen. Det var en vigtig sejr, og en oprejsning efter nederlaget til Slagelse', slutter Abdoh.

Arkivfoto: Kurt Bebe

Kategori: Nyheder