Nye indlæg

B1909 sejrede efter 'en dag på kontoret'

Skrevet af HBR
21-09-2014 19:02
B1909 besejrede gæsterne fra Næstved med 2-1, da sjællænderne søndag var på besøg på Gillested Park. Edo og Søren Lærche nettede for hjemmeholdet, mens Alexander Funch reducerede i kampens overtid.

De røde var kampen igennem spilstyrende, mens Næstved forsøgte sig med omstillinger, oftest i deres højre side. Spilovertaget udmøntede sig dog ikke i de store chancer, selvom bolden i perioder blev spillet rundt helt inde i gæsternes målfelt.

Alligevel blev det til en håndfuld åbne tilbud til værterne, hvoraf Edo flot udnyttede én af disse kort før pausen. Ti minutter før tid lukkede Søren Lærche reelt kampen, da en sjælden rød omstilling blev udført perfekt, og Lærche med en fremragende afslutning sendte læderet i nettet.

Edo, Burana Saenkham og Lærche var spillerne bag de øvrige store muligheder, som med lidt større skarphed kunne have forbedret niernes målscore.

Ellers må kampen betegnes som en match på det jævne, hvor spillet ofte blev for langsomt, og hvor tekniske fejl var hyppige. B1909 ramte aldrig det vanlige høje niveau, men fik alligevel sikret sig de nødvendige tre point. Den slags kendetegner som regel et hold i medgang, og derfor kan sejren også vise sig væsentlig for den mentale selvforståelse i truppen.

Med sejren indtager B1909 nu Danmarksseriens 5. plads, blot ét point fra den oprykningsgivende førsteplads.

B1909 - Næstved IF                2 - 1     (1 - 0)