Nye indlæg

Uafgjort i topopgøret mod Ledøje/Smørum

Skrevet af HBR
27-09-2014 21:11
Lørdagens topkamp i Danmarksserien, mellem værterne fra Ledøje/Smørum og B1909, sluttede uafgjort 2-2, efter 1-1 ved pausen. Jacob Mouritsen blev dobbelt målscorer for de røde.

De fynske gæster var mest på bolden i første halvleg, mod et hjemmehold der også gerne ville frem over stepperne. Størsteparten af første omgang foregik dog midt på banen, med fine kombinationer til følge, men med ganske få oplagte målchancer.

Omkring midtvejs kom de røde foran, efter fremragende forarbejde af en stærk Ahmad Abdoh. Han fik driblet sig fri på højrekanten af feltet, og lagde præcist bolden skråt bagud til Mouritsen, som med største selvfølgelighed lagde bolden over i det lange hjørne, fra godt 20 meters afstand.

Ledøje var i første halvleg sjældne gæster i det røde felt. Alligevel lykkedes det at udligne kort før sidebyttet, da et indlæg fra højre side dumpede ned blandt venner og fjender, hvor en hurtigtopfattende Dannie Riise kunne prikke bolden i nettet. Udligning til 1-1, selvom flere mente at der burde være dømt frispark til målmand Gjørtsvang i situationen.

Værterne var mest på bolden i en lige anden halvleg, mens de røde havde de største muligheder. Således havde indskiftede Edo en kæmpechance undervejs, som kunne have afgjort kampen.

Forud var Ledøje/Smørum kommet på 2-1, efter passivt rødt forsvarsspil midtvejs i halvlegen. Heldigvis fik Mouritsen udlignet få minutter senere, da han omsatte et korrekt dømt straffespark til slutfacit 2-2.

Set over hele kampen er uafgjort et fair resultat, mellem to kompetente DS-hold, som begge vil noget med bolden. Så på trods af rækkens dyreste entrépris på kr. 50,-, så fik de omkring 30 røde supportere en flot og intens kamp for pengene. Og set udfra tabellen, så er ét point ude mod et stærkt Ledøje/Smørum-hold bestemt også godkendt.

Ledøje/Smørum - B1909                   2 - 2     (1 - 1)