Nye indlæg

B1909 kørte tamme Næsby midt over

Skrevet af HBR
04-10-2014 20:21
For øjenene af mere end 350 tilskuere hjemme på Gillested Park, besejrede B1909 lørdagens gæster fra Næsby med hele 5-2, efter 2-1 ved pausen.

De røde værter var dominerende kampen igennem, kontrollerede spillet og fik sat hinanden i scene til adskillige muligheder. Offensivt flød kombinationer, sideskift og flotte pasninger, mod en modstander som på dagen var overmatchet.

Edo blev hattrickhelt, og blev efterfølgende fortjent kåret til kampens bedste nier. Han er inde i en markant stigende formkurve, og samtlige tre scoringer var et bevis på det. Det ene mål var nærmest bedre end det andet, og generelt var Edo en evig kilde til uro i gæsternes forsvar.

Næsby kom ellers foran ved unge Mathias Lajmiri, via et koks i det røde forsvar. Det betød at gæsterne trak sig længere tilbage på banen, efter en ellers frisk start på kampen, hvor de forsøgte sig med et højt pres.

Niernes sikre pasninger og dygtige pres kostede dog mange kræfter for de blå, og langsomt blev hjemmeholdet altdominerende. Edo udlignede omkring den halve time - og da Burana kort efter nettede til 2-1, virkede kampen allerede afgjort.

Anden halvleg var et stort rødt pres, mens gæsterne kun kom frem til ganske få chancer. Edo øgede med to fremragende mål, inden en stærkt spillende Søren Lærche scorede dagens femte røde mål.

I overtiden fik Næsby pyntet på resultatet, men det fjerner ikke indtrykket af en fin rød indsats, mod en modstander, som havde det overordentligt svært i det meste af kampen.