Nye indlæg

 

Lasse Plato: 'Sjovt og lærerigt'

Skrevet af HBR
08-10-2014 14:21
B1909's stærke teenager, Lasse Plato, har imponeret alt og alle i dette efterår, og har sin unge alder til trods, tilspillet sig en stamplads i DS-truppen. Hér sætter han nogle ord på sejren over Næsby og sin egen situation, ligesom han ser frem mod lørdagens kamp mod DMI.

-'Jeg oplevede kampen mod Næsby som en kamp, hvor vi formåede at lægge et højt pres hele kampen igennem. Vi dominerede kampen, og på trods af det lave tempo, som Næsby lagde for dagen, evnede vi at holde et godt flow i spillet, hvilket førte til 5 vigtige mål og nogle flotte offensive aktioner', indleder Plato - og uddyber:

-'Næsby havde svært ved at stå imod vores høje tempo, og derfor blev det især afgørende, at vi holdt tempoet i kampen og fortsatte med at være spilstyrende. Jeg overværede kampen udefra i 1. halvleg, og der var det tydeligt, at vi fik lagt et højt pres på Næsby fra start - men der skulle en del chancer til før vi fik scoret. Da vi begyndte at lykkedes med at færdiggøre vores angreb, fik vi for alvor flow i spillet, og det blev også afgørende for sejren'.

-'Jeg føler, at jeg er faldet ind i en god rytme, og at jeg har holdt et godt niveau i sæsonens første 8 kampe. Jeg er blevet prøvet af på en del pladser, som har været nye for mig, og det har været utrolig sjovt og ikke mindst enormt lærerigt for min udvikling, føler jeg', udtaler Lasse om sin egen situation.
 
Omkring DMI-kampen siger Plato:
-'Det bliver en kamp, hvor vi på ingen måde kan se os tilfredse uden en sejr. Vi skal fortsætte vores gode stime ved at tro på egne evner, og samtidig holde fokus på de taktiske deltaljer, som bliver nødvendige for at slå DMI. En sejr på lørdag er vigtig for at kunne sige, at vi har præsteret et godkendt resultat i efteråret. Den skal vindes', slutter det røde stjernefrø.
 
Arkivfoto: Kurt Bebe
 

Kategori: Nyheder

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
B.1909 SUPPORT Postadresse: Gillestedvej 12, DK-5240 Odense NØ