Nye indlæg

 

Edo: -'Masser af selvtillid og tro på egne evner'

Skrevet af HBR
15-10-2014 16:32
B1909's topscorer, brandvarme Edo, ser her tilbage på sejren hos DMI, og giver samtidig sin vurdering af den kommende kamp mod Ringsted.
 
-'Jeg synes at vi spiller en rigtig god kamp mod DMI. Vi er blevet rigtigt stærke ude på kanterne, og har fået en masse fart derude. Dét var en afgørende faktor mod DMI, fordi de stod så kompakt, at det var ude på kanterne at pladsen var', siger Edo - og uddyber:
 
-'Vi har bare generelt fået et rigtigt stærkt hold. Hvis modstanderne prøver at lukke os inde centralt, så kører vi dem rundt ude på kanterne. Og hvis de prøver at lukke kanterne, så finder vi hullerne centralt. Vi kan det hele', griner den røde angriber.
 
I forhold til den kommende weekends hjemmekamp, udtaler Edo:
-'Man kan forvente en kamp mod Ringsted, hvor vi kommer med en masse selvtillid og tro på egne evner. Så jeg er ret sikker på, at tilskuerne på lørdag nok skal blive forkælet med flot spil og flotte mål på Fortet'.
 
-'Det er jo rigtig dejligt at score mål, og som angriber bliver man jo målt på om man laver mål, så jeg er rigtig glad for at jeg opfylder min rolle', siger Edo om sin egen succes som torjäger.
 
-'Jeg satte mig et mål om at jeg ville score 10 mål dette efterår, så jeg er glad for at jeg næsten er i mål', griner han og fortsætter:
-'Så jeg håber jeg kan blive ved med at lave mål. Til sidst så var det jo super fedt at se så mange medrejsende til DMI, som var med til at skabe en god stemning'!
 
Arkivfoto: Kurt Bebe
 

Kategori: Nyheder

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
B.1909 SUPPORT Postadresse: Gillestedvej 12, DK-5240 Odense NØ