Nye indlæg

Med- og modvind ved Albani Cup

Skrevet af HBR
07-02-2015 16:16
B1909's DS-mandskab deltog lørdag i den såkaldte Albani Cup, som henover denne weekend afvikles hos naboerne fra Marienlyst. Lørdagens program stod på to kampe á 45 minutter, mod henholdvis Middelfart og FC Svendborg - begge fra 2. division.

Den første kamp mod Middelfart foregik fuldstændig på B1909's præmisser, hvor de røde var i fuld kontrol fra start til slut. I de første 20-25 minutter var vestfynboerne stort set ikke over midten, imens nierne kørte bolden rundt i de velkendte kombinationer. Desværre lykkedes det ikke at udnytte det store spilovertag til mål, og efter en noget ensidig affære, måtte B1909 lade sig nøje med 0-0. Edo havde de bedste tilbud, men primært via skud fra distancen.

Efter en kort pause, blev Middelfart skiftet ud med FC Svendborg, som skulle igang med deres første 45 minutter. Det var tydeligt at Svendborg spillede i et gear højere end Middelfart, og at en tiltagende træthed mærkede de røde. Foruden 45 minutter mod Middelfart, var B1909 som bekendt også i aktion torsdag aften, hvor Kolding IF måtte bøje sig, og drage retur over Lillebælt med et nederlag i bagagen.

Svendborg pressede nierne gennem samtlige 45 minutter, og selvom de røde ihærdigt forsøgte at svare igen, så var der ingen tvivl om, at sydfynboerne havde et fysisk overskud. Kampen blev afgjort på fire minutter midtvejs, hvor Svendborg nettede unødvendige tre gange. Sejren var bestemt fair nok, men dumme personlige fejl gjorde nederlaget et par mål for stort.

Albani Cuppen fortsætter søndag, hvor holdene dyster i indefodbold. Desuden deltager klubbernes ungdomshold og Old Boys, om samlede præmier til de bedste klubber. Læs weekendens program her.

B1909 - Middelfart          0 - 0
Tilskuere: Ca. 50 på Marienlyst