Nye indlæg

Remis i årstals-test

Skrevet af HBR
14-02-2015 15:42
Lørdagens lokalopgør i rækken af testkampe, mellem B1909 og B1913, endte uafgjort 2-2 - efter 0-2 ved pausen.

De blå gæster startede klart bedst, og var meget aggressive og direkte i deres spil. Anført af den tidligere nier-profil Mathias Munk, spillede de blå en kamp med evig fight og hjerteblod. En fornøjelse at se, selvom det betød overarbejde for den røde defensiv.

B1909 var mest på bolden før pausen, men virkede idéforladte og uden den rette tænding. Chancer var der få af, selvom disse med lidt held kunne have givet mål. Derfor var det spillets logik, at gæsterne kunne gå til pause med en føring. 0-2 var de kolde facts efter 45 minutter, efter to afsluttende scoringer, foranlediget af store koks i det røde forsvar.

Anden halvleg startede med et massivt B1909-pres, som hurtigt gav bonus. Edo var manden bag målet, efter en resolut afslutning fra kanten af feltet. Målet gav ekstra tænding, og selvom de blå fortsat arbejdede hårdt, så var hjemmeholdet konstant et skridt foran i denne periode. En udligning lå i luften.

Men på trods af flere kæmpe tilbud til Burana, Luth og Edo, så skulle vi vente til kampens døende sekunder på en udligning. Forud var gået den sidste del af anden halvleg, som bød på indianerfodbold, med konstante omstillinger til begge hold. Retfærdigvis endte det hele dog uafgjort, efter en Nicolas Jørgensen-scoring kort før tid.

B1909 var uden Jacob Mouritsen, Lasse Plato, Christian Gjørtsvang, Mathias Wiingaard og Emil Thomsen.
Desuden er Mathias Just skiftet til Dalum IF.

B1909 - B1913             2 - 2    (0 - 2)