Nye indlæg

 

Træningsaften udløste rød storsejr

Skrevet af HBR
24-02-2015 20:44
B1909 besejrede tirsdag aften Aarup fra Albaniserien med 5-1, efter en føring på 2-0 ved pausen. Edo og Jacob Mouritsen scorede begge dobbelt, mens Morten Dyg tegnede sig for holdets femte mål.

Cheftræner Morten Rasmussen havde efter testkampen disse kommentarer:
-'Det blev reelt mere en træningsaften, end en træningskamp. Vi havde bolden fra start til slut, og Aarup havde stort set ingen målchancer. Deres reducering kom da også via et flot langskud fra 40 meters afstand', lyder det indledende.

-'Vores fokus var at tvinge Mouritsen og Dyg med frem i feltet, noget der har manglet på det seneste. Det lykkedes fint, og begge tegnede sig for sammenlagt tre mål. Derudover skulle vi fokusere på at vende spillet meget mere, hvilket også fungerede tilfredsstillende', udtaler Rasmussen.

-'Vi blev aldrig presset, men fik trænet spillet med bolden. Vi fik øvet spillet i de små rum og i hullerne, og fik flere spillere på tavlen. Desværre kom Rasmus Andersen ikke på scoringslisten, men han fortsætter med at arbejde hårdt. Målene skal nok komme', slutter cheftræneren fortrøstningsfuldt.

Søren Lærche blev sparet, mens Burana Saenkham fortsat er ude med en skade. Han forventes tilbage på træningsbanen om en uge. Mathias Wiingaard skånes i øjeblikket, mens Lasse Plato så småt er på vej tilbage efter en ankelskade. Emil Thomsen er fortsat ude med sin langtidsskade.

Morten Rasmussen glæder sig nu til en længere kamppause, hvor spillet og aftalerne kan justeres, ligesom spillerne får tid til at pleje småskaderne.

B1909 - Aarup BK           5 - 1     (2 - 0)
Mål:
1-0 Jacob Mouritsen
2-0 Edo
3-0 Jacob Mouritsen
4-0 Edo
4-1 Rasmus West
5-1 Morten Dyg
Tilskuere: Ca. 40 på B1909's kunstgræsbane

Startopstilling:
Målmand: Christian Gjørtsvang.
Forsvar: Junior Gensø, Anders Hansen, Nicolaj Just, Kasper Baden.
Midtbane: Jacob Rasmussen, Morten Dyg, Jacob Mouritsen, Jesper Luth.
Angreb: Edo, Nicolas Jørgensen.

Indskiftninger:
Rasmus Schuster ind, Kasper Baden ud.
Rasmus Mariager ind, Nicolaj Just ud.
Andreas Bebe ind, Anders Hansen ud.
Rasmus Andersen ind, Jacob Rasmussen ud.
 

Kategori: Nyheder

Kommentarer

  • #1
  • Djohn
    24-02-2015 23:42
    40 meters afstand??????????? Spillede vi 11 i marken?


1 

Skriv en kommentar

 
B.1909 SUPPORT Postadresse: Gillestedvej 12, DK-5240 Odense NØ