Nye indlæg

Slagelses 10 mand hentede uafgjort

Skrevet af HBR
18-04-2015 17:32
B1909 skuffende fælt, da holdet lørdag mistede to point i topstriden, med 1-1 ude mod Slagelse.

Hjemmeholdet tog udgangspunkt i en ekstrem version af en kontrolleret defensiv, med samtlige mand på egen halvdel, og kun få kontrastød frem ad banen. Særligt før pausen virkede Slagelse uden reel lyst til at spille med bolden, mens de efter pausen dog begyndte at søge mulighederne lidt mere.

Men omvendt må man rose sjællænderne for en enorm fight og energi, som på trods af en udvisning til deres angriber allerede efter 20 minutter, ydede en heroisk indsats i kampen for overlevelse i DS.

Joël Tshibamba fra FC Vestsjællands Superligetrup nettede på halvlegens eneste kontrastød, og bragte værterne i front allerede efter fem minutters spil. Samme Tshibamba var manden der så rødt efter blot tyve minutters spil, efter et voldsomt frispark mod Lasse Plato, som blev krydret med en verbal duel mod dommeren.

B1909 lagde et massivt pres, særligt før pausen. Men holdet havde generelt vanskeligt ved at spille sig frem til de store chancer, på trods af en boldbesiddelsesprocent på op mod 90-10 i niernes favør.

Burana Saenkham udlignede på et vellykket angreb efter den halve time, og kort før pausen havde Jacob Rasmussen muligheden for at sende sejren til Fyn, men helt fri foran mål misbrugte han det store tilbud.

Efter pausen fortsatte den røde dominans, men det var småt med de helt åbne chancer. Nierne havde generelt svært ved at finde nøglen til det yderst kompakte forsvar, og opfindsomheden var nærmest fraværende. Så på trods af rødt overtal i 70 minutter, måtte B1909 nøjes med skuffende 1-1 i Slagelse, som holdet nu har smidt fem point til i denne sæson.

Slagelse - B1909             1 - 1     (1 - 1)