Nye indlæg

Sene mål sikrede rød sejr

Skrevet af HBR
25-04-2015 18:28
Med to sene scoringer i lørdagens lokalopgør mod Otterup, halede B1909 endnu en vital hjemmesejr i land. En sejr som betyder, at de røde holder trit med Ledøje/Smørum, i toppen af Danmarksserien.

Første halvleg var nærmest en gentagelse af de foregående kampe, med B1909 på bolden fra start til slut, og med gæsterne primært placeret foran eget mål. Nierne fik egentlig varieret spillet fornuftigt, fik slået gode indlæg fra kanterne, og kreeret dét antal åbne chancer, som der skal til for at afgøre fodboldkampe. Men skarpheden var atter manglende, når mulighederne opstod. Særligt Jacob Rasmussen havde et par tilbud i direktørklassen, som burde have udløst røde scoringer.

Positivt var det også, at spillerne fik afsluttet en del fra distancen, hvilket brød billedet af det vante småspil i feltet, som sjældent fører til mål for tiden.

Kort efter sidebyttet blev Otterup markant svækket, da deres velspillende målmand måtte udgå med en skade. En markspiller kom ind fra bænken, og de røde tilskuere vejrede morgenluft.

Desværre udviklede 2. halvleg til en sand ørkenvandring, hvor hjemmeholdet sjældent fik spillet sig farlige, og hvor gæsterne fortsat stod fornuftigt i forsvaret. B1909 manglede idé og sammenhæng, og i takt med at tiden gik, begyndte frustrationerne at melde sig. Vi har ligesom set filmen før, hvor spilovertaget ikke blev omsat til scoringer.

Det vakte forundring på lægterne, at man ikke fik afsluttet de mange røde angreb, så gæsternes nye keeper kunne testes. Det virkede oplagt, at han næppe havde samme niveau som sin forgænger. Men efter knap 45 minutters spil af anden omgang, hvor det hele lignede endnu et ubrugeligt resultat, havde Otterup-reserven endnu ikke haft behov for at redde én eneste afslutning. Til gengæld havde nierne flyttet bolden fra side til side, og lavet et hidtil uset antal tekniske fejl. Det virkede nærmest som om, at spillerne selv havde mistet troen på, at scoringer var en mulighed.

Bedst som publikum havde indstillet sig på en nulløsning, slap en velspillende Burana Saenkham igennem, og udplacerede med største sikkerhed Otterups målmand. På dette tidspunkt var vi igang med kampens sidste minut. Kæmpe jubel og forløsning, på en dag hvor tingene haltede gevaldigt. Dybt inde i overtiden lukkede indskiftede Rasmus Andersen til 2-0, da han fladt sparkede et indlæg ind ved fjerneste stolpe.

Kurt Bebe har taget en række fotos fra kampen, som kan ses her.

B1909 - Otterup               2 - 0      (0 - 0)