Nye indlæg

B1909 storsejrede i Næsby

Skrevet af HBR
17-05-2015 14:27
I en ensidig affære i Næsby, besejrede B1909 søndag middag hjemmeholdet med 4-0. Edo blev dobbelt målscorer, mens Jesper Luth og Søren Lærche noterede sig for de to øvrige mål.

De røde gæster sad på spillet fra start til slut, og virkede stærkere i såvel tanke som handling. Og særligt i første halvleg flød kombinationerne, ligesom opfindsomheden og dynamikken var stor. Sejren over Ledøje/Smørum har gjort godt på selvtillidskontoen.

Luth og Edo nettede før pausen, og med lidt mere held og skarphed, så kunne føringen nemt have været et par mål større. Således havde Edo blandt andet et hovedstød på den ene opstander.

Efter pausen faldt niveauet en smule, uden at B1909 af den grund mistede teten. Gæsterne producerede et hav af chancer, og selvom Edo og Lærche scorede til fortjente 4-0, så havde flere mål været helt fair.

Værterne var yderst sjældne gæster i det røde forsvar, hvor Mariager, Kaibinger og vikarierede målmand, Steffen Skovly, var altdominerende.

Med sejren holder B1909 trit med de øvrige tophold, som blot adskilles af få point.