B1909 videre i pokalturneringen

Skrevet af HBR
26-05-2015 21:47
B1909 spillede sig tirsdag aften videre i landspokalturneringen, da det røde DS-tophold ude besejrede Nørre Aaby fra den fynske Serie 2.

Kampen mod de upåagtede værter blev dog mere spændende end forventet, da nierne tillod vestfynboerne at føre med 2-0, inden alvoren gik op for Morten Rasmussens tropper.

Jacob Rasmussen fik reduceret til 2-1 ti minutter inde i 2. halvleg, inden Junior Gensø fik udlignet med godt et kvarter igen. Begge scoringer faldt efter flot forarbejde af Kasper Baden. Jacob Mouritsen sørgede for sejrsmålet små ti minutter før tid.

Nørre Aaby skal roses for at spille deres chance, ved at stå klogt på banen og være skarpe på omstillingerne. Holdet er tophold i Serie 2, og har nogle spændende typer på holdkortet. Specielt teknisk stærke Emil Hauge gjorde en forskel centralt på banen.