Nye indlæg

B1909 storsejrede i Ringsted

Skrevet af HBR
30-05-2015 14:16
B1909 storsejrede lørdag med hele 5-1 i Ringsted, og hentede dermed sin 4. sejr i træk i Danmarksserien. Jesper Luth, Jacob Rasmussen, Jonas Kaibinger, Burana Saenkham og Edo nettede for de røde.

Særligt i første halvleg var nierne sprudlende, og spillede med stor variation og fantasi i boldomgangen. Og selvom Ringsted havde et par fine tilbud i kampens indledning, så var det de røde gæster der sad på det meste. Det var derfor en logisk konsekvens, at Jesper Luth bragte fynboerne i front midtvejs i halvlegen.

Målet blev starten på ti gyldne minutter, hvor scoringerne fløj om ørerne på Ringsted-keeperen. Jacob Rasmussen øgede til 2-0, og få minutter senere nettede Jonas Kaibinger til 3-0.

Anden omgang startede med et tyndt dømt straffespark, som Henrik Larsen udnyttede til reducering. Enhver spænding blev dog hurtigt fjernet, da Burana Saenkham kort efter udnyttede en mulighed, og bragte de røde på 4-1.

Et kvarter før tid lukkede Edo til kampens resultat; 5-1 til gæsterne fra B1909. Med sejren lægger de røde maksimalt pres på de øvrige tophold, ligesom målscoreren også fik nogle plusser.

Ringsted - B1909                1 - 5    (0 - 3)