Nye indlæg

 

Optakt: Luth opfordrer til massiv support!

Skrevet af HBR
11-06-2015 21:52
B1909's største navn, midtbaneprofilen Jesper Luth, ser frem til et spændende topbrag, når lokalrivalerne fra Dalum IF lørdag gæster Gillested Park. Et topbrag der kan afgøre oprykningen til 2. division!
 
-'Kampen på lørdag kan godt gå hen og blive en rigtig gyser. Begge hold har utroligt meget på spil, og derfor vil man kunne se, at der ikke vil blive givet noget som helst i dueller og ved de så vigtige 2. bolde. Jeg selv har altid levet og åndet for sådanne kampe og har i årenes løb været så heldig, at have spillet nogle 'alt eller intet kampe'. Så for mit vedkomne skal jeg ind og tage en masse ansvar, og være den der går forrest i duellerne, og det kommer Dalum-spillerne til at mærke', lyder det indledningsvis fra Luth.

-'Derudover har vi ramt vores topform på det helt rigtige tidspunkt, og humøret i truppen har ikke været bedre længe. Det er en utrolig homogen trup vi har fået os i B1909, og hvis det kan lykkedes klubben at holde på truppen, venter der nogle lyse år fremover, uanset slutresultat af denne sæson', spår Jesper.

-'Min egen form for tiden er rigtig fin. Jeg har fået en lidt anden rolle her i B1909, end jeg tidligere har været vant til, og det passer mig rigtig fint! Ras (Morten Rasmussen, red.) ved at han kan regne med mig, uanset om han ligger mig i en defensiv rolle eller hvis han lægger op til at jeg skal være en del af de offensive takter. Jeg nyder mine 'sidste' år som fodboldspiller, og at jeg er kommet tilbage til min gamle klub har bare været super optimalt for mig', lyder det fra den yderst sympatiske spiller.

-'Endeligt håber jeg, at der bliver fuld skrue på lægterne lørdag, og at Dalum-spillerne får sig en ”slem” oplevelse når de gæster Fortet. Så masser af opbakning til os spillere, uanset hvor lang tid det kommer til at tage os, at lirke Dalum-forsvaret op, for de vil uden tvivl parkere bussen foran målet', vurderer Jesper Luth.
 
Arkivfoto: Kurt Bebe
 

Kategori: Nyheder

Kommentarer

  • #1
  • Gunnar Rasmussen
    13-06-2015 12:22
    KOM SÅ NIERNE


1 

Skriv en kommentar

 
B.1909 SUPPORT Postadresse: Gillestedvej 12, DK-5240 Odense NØ