Knebent nederlag i første test

Skrevet af HBR
29-07-2015 21:34
B1909's DS-mandskab gæstede onsdag aften Dalums nyoprykkede divisionshold, i sommerens første testkamp. En dyst der var henlagt til en noget ujævn græsplæne, beliggende bag Dalum Rideklub.

Kampen bød på uofficiel debut til de tre nyankomne; Mads Damgaard og Jonas Lund fra Otterup, samt Simon Marcussen fra Morud. Desuden fik målmanden Mads Packness fra Otterup én halvleg. Packness prøver til i B1909 i den næste uges tid.

B1909 startede ukoncentreret, og kom bagud allerede efter fem minutters spil, efter et hjørnespark, hvor de røde stod på flade fødder. Heldigvis formåede holdet at rejse sig hurtigt, og fik etableret et mindre spilovertag halvlegen ud, i en ellers jævnbyrdig første halvleg. Desværre nettede Dalum til 2-0 omkring den halve time, efter et veludført kontraangreb. Kort forinden havde Mathias Wiingaard misset en kæmpe chance, alene med værternes keeper.

B1909 var klart bedst efter sidebyttet, og spillede sig frem til flere store muligheder. Rasmus Andersen og Nicolas Jørgensen havde afslutninger kort forbi den fjerneste opstander, ligesom det blev til lige-ved-og-næsten for en række flotte angreb. Rasmus Andersen kronede en glimrende indsats med sin reducering til 2-1, med en god halv time igen.

Midtvejs i halvlegen havde Søren Lærche chancen for at udligne, men hjemmeholdets keeper fældede ham på kanten af feltet. Lærche udgik herefter med en skadet skulder, mens Dalum-målmanden nøjedes med at indkassere en advarsel.

Selvom Dalum missede en stor mulighed kort før tid, fjerner det ikke indtrykket af en godkendt rød indsats, som burde have udløst et mere retvisende resultat.

B1909 var uden Edo (skadet), Jacob Rasmussen (ferie), Burana Saenkham (ferie) og Emil Thomsen (skadet).

Næste testkamp spilles allerede nu på lørdag, hvor B1909 gæster Campusvej og B1913. Dén kamp er i øvrigt rykket frem til kl. 11.00.

Dalum IF - B1909             2 - 1     (2 - 0)