Nye indlæg

B1909 vandt testen på Campus

Skrevet af HBR
01-08-2015 13:06
B1909 besejrede lørdag værterne fra B1913 med 3-2, efter rød 2-0 føring ved pausen. Testkampen på Campusvej blev overværet af omkring 70 tilskuere.

Nierne var i kontrol i en jævn første omgang, hvor det meste dog foregik på banens midte. Rasmus Andersen nettede til 0-1 efter små fem minutter, mens nytilkomne Simon Marcussen øgede omkring den halve time.

Efter sidebyttet faldt tempoet, og hjemmeholdet kom frem til et par lette chancer. Og selvom B1909 tydeligt havde mere overskud og bolden mest, så tillod de røde, at 13 blev farlige et par gange.

Stærke Anders Eling reducerede til 1-2, inden indskiftede René Sehested reelt afgjorde kampen. Sehested helflugtede et indlæg i nettet, med seks minutter igen. Et ganske fremragende mål!
Kort før tid scorede B1913's Daniel Stendahl til slutfacit 2-3.

B1909 var uden Junior Gensø (mindre skade) Edo (mindre skade), Søren Lærche (mindre skade), Burana Saenkham (ferie), Emil Thomsen (langtidssskade) og Jesper Luth (arbejde).

B1913 - B1909               2 - 3     (0 - 2)