Nye indlæg

 

Optakt: Mariager håber på mange supportere i Tuse

Skrevet af HBR
13-08-2015 21:56
Rasmus Mariager, de rødes bomstærke midterforsvarer, ser her tilbage på sejren over Tarup/Paarup. Og så vurderer han samarbejdet med sin nye makker, Mads Damgaard, der er kommet til fra Otterup. Et makkerskab som atter skal i ilden, når B1909 lørdag gæster sjællandske Tuse.

-'Jeg synes vi spillede rigtig godt indtil de udlignede, faktisk noget af det bedste vi har spillet i lang tid. Men efter deres udligning så vi stressede ud, og til sidst i 2. halvleg så vi trætte ud. Heldigvis fik vi 2-1 scoringen og de 3 points i hus', udtaler den stærke forsvarer.
 
-'Mit nye makkerskab i midterforsvaret med Damgaard, synes jeg fungerer fint. Selvfølgelig har vi ikke spillet sammen særligt længe, så der er nogle ting der lige skal finpudses. Han er meget stærk i duelspillet, og det passer mig rigtig fint, at spille sammen med en spiller, der er en lidt anderledes type end jeg selv er', vurderer Rasmus.

-'Jeg har intet kendskab til Tuse overhovedet. Men jeg ved, at hvis vi spiller som vi gjorde de første 30 min. mod TPI, så kan vi slå alle hold. Som jeg siger hver gang; så er det op til os selv. Vi kan slå alle hold, hvis vi rammer vores niveau. Til slut vil jeg sige, at jeg håber på at se en masse supportere i Tuse, så vi kan få de 3 points og den opbakning vi plejer'. Opfordringen fra Mariager er hermed sendt videre! :-)

Arkivfoto: Kurt Bebe
 

Kategori: Nyheder

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
B.1909 SUPPORT Postadresse: Gillestedvej 12, DK-5240 Odense NØ