Nye indlæg

Uafgjort i sidste test

Skrevet af HBR
21-03-2015 16:11
På en kold, våd og voldsomt blæsende martsdag, spillede DS-rivalerne Dalum og B1909 lørdag uafgjort 1-1. Testkampen blev afviklet på en, for årstiden, acceptabel og let knoldet bane, hos naboerne fra Fjordager. Godt 100 tilskuere overværede dysten.

Første halvleg blev ganske rodet, med mange fysiske dueller på banens midte. Det var sparsomt med chancer, selvom Jesper Luth havde et fint tilbud omkring den halve time. Han blev spillet fri i dybden, på kanten af feltet, men Dalum-keeperen klarede hans venstrebens-afslutning med en fin parade.

Scenariet gentog sig efter sidebyttet, hvor den voldsomme vind blot tog til i styrke. Dalum spillede sig dog frem til 3-4 chancer, men en vågen Gjørtsvang tog sig sikkert af dem.

Halvlegen bød på et glædeligt gensyn med Burana Saenkham, som har været ude med en skade. Og netop Burana var manden bag det røde føringsmål, da han kort før tid drev bolden frem midt på banen. Han fandt Edo på højrekanten, som serverede et perfekt indlæg i hovedet på Jesper Luth ved fjerneste stolpe. Luth pandede bolden sikkert i nettet, uden chance for en sprællende keeper i Dalum-målet.

I kampens døende sekunder fik Dalum desværre fortjent udlignet, da et langskud blev rettet af i nierforsvaret, og i en blød bue strøg ind over en chanceløs Gjørtsvang.

1-1 blev resultatet, hvilket var ganske fair set over hele kampen. Banens beskaffenhed, den voldsomme vind og en uhørt ringe dommerpræstation, gjorde forholdene for fodbold særdeles vanskellige for begge hold. Men samtlige spillere skabte en intens fight, som gjorde kampen spændende for de mange tilskuere.

B1909 var uden Jacob Mouritsen, Lasse Plato, Steffen Skovly, Rasmus Andersen, Emil Thomsen og Mathias Wiingaard.

B1909 - Dalum IF                 1 - 1      (0 - 0)