Nye indlæg

B1909 tilbage på DS-toppen efter 2-0 sejr

Skrevet af HBR
11-04-2015 18:20
Foran mere end 300 tilskuere hjemme på Gillested Park, hentede B1909 lørdag forårets første sejr. Gæsterne fra FA2000 blev sendt hjem til hovedstaden, med et nederlag på 2-0 i bagagen.

Nierne lagde ud med et par ændringer i startformationen, i forhold til de første par DS-kampe, og særligt i forhold til de mange forudgående testkampe. 4-4-2 opstillingen blev prøvet igen, men denne gang med Jesper Luth i angrebet, som makker til Edo. Tilgangen Jonas Kaibinger, som først skiftede til B1909 i ugen op til sæsonåbningen mod Marstal/Rise, var foretrukket i midterforsvaret, sammen med Rasmus Mariager. En overraskende prioritering fra trænerteamet, hvilket sendte anfører Andreas Bebe ud på bænken, og Mariagers tidligere partner i forsvaret; Nicolaj Just, helt ud af truppen.

Kaibinger og Mariager gjorde en fin figur, og holdt sammen med dagens bedste nier, Christian Gjørtsvang, et sjældent clean sheet, og dermed ingen scoringer fra de københavnske gæster.

I en jævnt uinspirerende fodboldkamp, hvor begge hold fik spillet sig frem til et par håndfulde chancer, sikrede de røde sig til gengæld en fortjent sejr. Jacob Rasmussen udnyttede en ripost i første halvleg, mens Jacob Mouritsen lukkede til 2-0 i anden omgang, da han på fremragende vis sendte et frispark direkte i nettet.

Udover de to scoringer havde værterne et par andre store tilbud, som med lidt held havde udbygget sejren. Søren Lærche sendte et langskud på overliggeren i første halvleg, mens Luths afslutning i 2. halvleg - nærmest fra baglinien - sneg sig langs mållinien og tæt forbi mål.

Da Ledøje/Smørum samtidig tabte med 1-3 hjemme mod Dalum, spillede B1909 sig op på en delt førsteplads, nu sammen med FC Sønderborg, som hjemme lammetævede Slagelse med hele 6-0. Netop Slagelse er B1909's næste modstander.

Før kick off var der i øvrigt hæder til B.1909 SUPPORT's præsident, Henning Rasmussen, som blev udnævnt til æresmedlem af B1909, via en lille ceremoni på banen. Henning Rasmussen indtræder dermed i den lille kreds af æresmedlemmer i klubben.

B.1909 SUPPORT ønsker vores præsident tillykke med den fortjente hæder.