Nye indlæg

Rødt exit fra pokalturneringen

Skrevet af HBR
09-06-2015 22:48
4. lokalrunde blev endestationen for B1909, i dette års udgave af landspokalturneringen. Tirsdag tabte et reservespækket nier-mandskab med 2-5, til Morud IF fra toppen af Albaniserien.

På kunstgræsset i Morud var de røde dominerende fra start til slut, men havde generelt vanskeligt ved at omsætte overtaget til store chancer. Særligt før pausen havde gæsterne svært ved at teste værternes keeper, hvilket dog blev bedre i 2. halvleg.

Morud gik til pausen foran med 1-0, via en tidlig scoring på et kontraangreb. Kort efter sidebyttet nettede hjemmeholdet yderligere to gange, mod et decimeret nierhold. Rasmus Andersen var sendt i skyggen i ti minutter med et gult kort, og undertalsperioden blev tabt med to mål. Bagud 3-0 efter 50 minutter, og de røde var på vej mod exit.

På forunderlig vis gav resultatet mere energi til B1909, som begyndte at vise tænder i front. Og via to hurtige træffere ved Wiingaard og Rasmus Andersen, bragte de røde pludselig spænding tilbage i kampen.

Desværre betød det øgede pres på værterne, at Morud havde mere plads til deres farlige omstillinger. Det udløste først en scoring til 4-2, inden en kontroversiel vurdering slukkede håbet for de røde. Burana Saenkham blev fældet i Moruds felt, men uden at dommeren følte sig kaldet til at fløjte. I stedet udnyttede Morud forvirringen til at sende en kontra afsted, som sekunder senere lukkede kampen med målet til 5-2.

Kampen gav spilletid til reserver som Nicolaj Just, Andreas Bebe, Rasmus Andersen, Marc Eliasen og Mathias Wiingaard, mens det desuden blev til indhop fra cheftræner Morten Rasmussen. Uden at forklejne Moruds sejr, så skete det på en baggrund, som tydeligt signalerede, at lørdagens topbrag i Danmarksserien, har væsenligt højere prioritet. Og selvom der blev stillet med et kompetent mandskab, så kunne det naturligvis mærkes, at spillere som Nicolas Jørgensen, Jesper Luth, Søren Lærche, Christian Gjørtsvang, Lasse Plato, Kasper Baden, Jonas Kaibinger og Jacob Rasmussen var fraværende, ligesom Junior Gensø og Edo startede på bænken.

Kurt Bebes billeder fra kampen kan ses her.

Morud IF - B1909              5 - 2     (1 - 0)